Tehotenské fotografie

Kedy je vhodný čas

na fotografovanie vášho tehotenského bruška

Ideálne obdobie na tehotenské fotografie je od 32 týždňa.

Bruško už krásne vykúka a na tehotenské fotografie je to to najlepšie obdobie.  Ak máte pocit, že Vaše bruško rastie rýchlejšie, alebo je to Vaše druhé či tretie tehotenstvo,  vtedy je možné naplánovať fotografovanie skorej. Termín Vám odporúčam zarezervovať v predstihu, najlepšie okolo 20tt, aby som Vám mohla ponúknuť viac než jeden termín.

Po fotografovaní vám do 3 dní pošlem na mail galériu s heslom, aby ste si v pohodlí domova vybrali svoje top zábery. Máte na to 5 dní. Galéria slúži na výber vašich top záberov, nesťahujte ju prosím. Spracovanie týchto fotografií trvá cca 4 týždne od obdržania vášho výberu.

Čo si obliecť, ako sa pripraviť

v čom najviac vynikne vaše bruško

Tehotným ženám pristane všetko, v čom vynikne bruško. Dajte prednosť oblečeniu v jednotných farbách bez popisov a reklám. Jednotné spodné prádlo, na osobnejšie a ženské fotografie čipkované body, krátke topy pod prsia, obtiahnuté šaty,  sako, nohavice, svetríky, košele. Ak si želáte rozmanitejšie fotky, odporúčam pripraviť si min. dve sady oblečenia. Ak si neviete rady, doneste si viac oblečenia so sebou na fotenie a spolu vyberieme to naj.

Nezabúdajte na to, že ak sa cítite krásna, odrazí sa to aj na Vašich fotkách. Urobte si radosť! Dajte sa nalíčiť profesionálnou vizážistkou. Ak sa chcete nalíčiť  sama, nezabúdajte na podkladový make-up, líčka, špirálu a trošku lesku na pery na zvýraznenie Vašej prirodzenej krásy.  Upravené nechty Vám zase zaručia, že aj fotky Vašich detailov budú dokonalé.

Aj v mojom fotostudiu nájdete nejaké kúsky v ktorých vynikne vaše bruško a môžete si ich na fotenie zapožičať.

Od bruška k bábätku

zvýhodnený balíček tehotenstvo + novorodenec

NOVINKA!

Zvýhodnený balíček, odmena za včasnú rezerváciu oboch fotení spolu vopred. Viac fotografií z každého fotenia, kombinujte si balíčky tak, ako sa vám páči. Pri basic máte ku každému balíčku 2 fotografie grátis, pri prémiovom až 4.  To je vaša odmena za rezerváciu tohto balíčka, ktorý si môžte objednať len v čase tehotenstva.

Cenník tehotenskej fotografie

Tehotenské fotografie vznikajú väčšinou po 32 tt, kedy bruško krásne vykúka. No dajú sa zrealizovať kedykoľvek, aj tesne pred pôrodom.  Ak máte radi štylizované fotografie a stačí vám  malá spomienka ale kvalitne zachytená, vyberte si basic. 160€ s 10 timi zábermi,  ktoré si sami vyberiáte. Do tohto balíčka spadajú aj párové tehotenské fotografie s partnerom . Ak ste náročnejší klient a chcete si dopriať viac záberov, s dôrazom na detail, alebo už máte staršie deti a prajete si aj rodinné zábery s nimi, vyberte si balík premium. 250€ kde je postavený tak, aby obsahoval viac záberov je cenovo najvýhodnejší.

NOVINKA! a vyzerá že aj obľúbená, je  balíček  od bruška k bábätku. Balíček,  ktorý vás za vašu včasnú rezerváciu odmení zábermi naviac. Čím väčší balíček vyberiete, tým viac záberov máte.  A aj v týchto balíčkoch si viete odkúpiť aj komplet galériu v základnej úprave bez retuše. No ak máte záujem o fotografie nad rámec s úpravou aj s tlačou, cena takejto fotografie je 15€/ks.

basic.

  • Balík zahŕňa párové tehotenské fotografovanie alebo portretove fotografovanie bez partnera
  • 10 retušovaných tehotenských fotografií v jpg v elektronickej verzii aj v tlači 10x15cm
  • každá naviac upravené fotografia nad rámec 10€/ks
  • možnosť odkúpenia komplet galérie v cene 140€ plus k cene balíčka
160€
Objednať

premium.

  • tehotenské párové fotografovanie, so staršími súrodencani, rodinné, alebo samostatné portréty
  • 20 retušovaných tehotenských fotografií v jpg aj v tlači 10x15cm
  • NOVINKA! možnosť odkúpenia komplet galérie elektronicky v základnej úprave za zvýhodnenú cenu  100€ k cene balíčka
250€
Objednať

od bruška k bábätku.

  • 2 fotenia za zvýhodnenú cenu  tehotenské + novorodenecké
  • balík zahŕňa párové tehotenské fotografovanie, plus novorodenecké fotografovanie bábätka  s rodičmi.
  • pri prémiovom balíčku môžu byť aj so súrodenci
  •  12  retušovaných tehotenských fotografií  v jpg  aj v tlači 10x15cm  (alebo 24 tehotenských pri prémiovom)
  • 12  retušovaných novorodeneckých fotografií  v jpg  aj v tlači 13×18 cm (alebo 24 novorodeneckých pri prémiovom)
  • pri prémiovom balíčku  usb, pamätný  box a  5x kartičky o narodení
  • 400€ pri basic 600€ pri premiových balíčkoch tehotenstvo+ novorodenec
  • možnosť kombinovať basic + prémiový balíček
400€
Objednať

Galéria