Novorodenecké fotografie

Oslávte narodenie vášho bábätka…

zachytením okamihov, ktoré sa viac nezopakujú

Každá mamina miluje vôňu svojho bábätka. Je to niečo úžasné, nebudete sa tej vône vedieť nabažiť. To žiaľ uchovať nedokážem, ale novorodenecká fotografia vám ten pocit pripomenie. Tvárička vo vašej dlani, mini pršteky a baculaté líčka. Milujem zachytávať detaily a okamihy, na ktoré časom zabudnete. Bábätko rastie a mení sa každým dňom. Chcete si to pamätať aké je práve teraz, tesne po narodení. Tieto fotografie vznikajú medzi 6-10 dňom (max do 3 týždňov bábätka) kedy je bábätko ešte spavé, tvarné, má novorodenecké črty a zmestí sa vám do dvoch dlaní.

Nepremeškajte tento okamih, rezervujte si fotenie v predstihu, ideálne v čase tehotenstva. No ak už máte bábätko na svete, toto je najvyšší čas napísať mi o fotenie, v prípade že mám voľný termín, rada vám ho ponúknem.

Fotoštúdio…

miesto, kde vznikajú najvzácnejšie spomienky v tom najkrajšom svetle

Fotografovanie prebieha v mojom fotostúdiu, s parkovacím miestom pre vás a plne prispôsobené vášmu pohodliu, potrebám bábätka, dostatočne vyhrievané v zimných mesiachoch a vybavené tými najkvalitnejšími rekvizitami, s dôrazom na jemnú pokožku bábätka a vyberané s vkusom a tak mohla vyniknúť  krása a autenticita bábätka. So sebou si vezmite to, čo bežne beriete ak idete s bábätkom z domu.  O dávku mliečka viac v prípade, že bábätko dokrmujete. Cumlík.  Pitný režim, prebalovací pult, oddychová zóna pre vás   a ohrievačka mlieka je u mňa samozrejmosťou. Príďte si oddýchnuť a odíďte s krásnymi spomienkami na príchod vášho bábätka k vám a s vami.

Priebeh fotenia

až po hotové fotografie 

Fotografovanie vášho bábätka prebieha v mojom fotostudiu a trvá zvyčajne do dvoch hodín, kedy sa bábätko na požiadanie kŕmi, uspáva a následne fotí. Všetko prispôsobujeme jeho potrebám. Nemám žiadne požiadavky, ktoré treba dodržať pred fotením ako napr. aby ste bábätko držali pred fotením bdelé. Spravte tak, aby ste mu nenarušili režim, ktorý si vytvára. Ak spí preložte ho do autosedačky, mliečko mu ponúknete keď sa zobudí a naopak ak si žiada papať pred odchodom nakŕmte ho. Po fotení vám odošlem do 3 dní od nafotenia na mail galériu na výber fotografií .  Galéria obsahuje základne upravené top fotografie z vášho fotenia a je určená len na váš výber, nesťahujte ju prosím. Vás poprosím aby ste mi výber odoslali do 5 dní. Spracovanie týchto fotografií trvá 2-3 týždne od obdržania vášho výberu. 

Cenník novorodeneckej fotografie

 

Novorodenecké fotky môžeme fotiť už čerstvo po narodení, až po 21 deň bábätka. Ak máte radi autentické zábery ktorú sú neretušované, zachytvajúce čerstvo narodené bábätko zvoľte si fotenie fresh48. Pri tomto type fotenia prídem za vami na V.I.P izbu novorodeneckého fotenia vo vašej pôrodnici. Ak máte zájem o toto fotenie kontaktujte ma ešte pred narodením bábätka a až presným termínom narodenia si dohodneme fotenie, alebo tesne po narodení. Bábätko sa fotí sa do 48 hodín od narodenia.

Najobľúbenejšie je novorodenecké fotenie v ateliéri, prirodzené pózovanie bábätka, ktoré trvá približne 2 hodiny, počas ktorých  vznikne séria fotografií samotného bábätka aj spoločné s rodičmi, či súrodencami. Ak vám stačí malá spomienka, ale kvalitne zachytená, vyberte si balíček basic. Ak ste náročnejší klient a chcete svojmu bábätku dopriať viac záberov, s dôrazom na detaily, alebo už máte starších súrodencov, vyberte si balík premium.  ktorý je postavený tak, aby obsahoval viac záberov krásne zabalených v spomienkovom boxe a je aj cenovo najvýhodnejší. Do 3 dní od nafotenia vám pošlem galériu na mail, z ktorej si v pohodlí domova vyberiete svoje top zábery. Vždy sa môžte rozhodnúť vybrať si väčší balíček, ako ste pôvodne plánovali, alebo odkúpiť komplet galériu. Fotografia nad rámec balíčka upravená aj s tlačou 13x18cm  15€/ks.

fresh 48.

  • 1 hodina fotenia bábätka v prvých 48 hodinách vo vašej VIP izbe novorodeneckého oddelenia
  • samotné fotenie bábätka (zachytené črty, autenticita, dotyky)
  • detaily bábätka s maminkou, poprípade s ockom
  • 40 a viac fotografií bez retuše v JPG v najvyššej kvalite
  • fotografie v základnej úprave elektronicky v najvyššej kvalite aj v čiernobielom prevedení
  • pripravené na stiahnutie do týždňa od nafotenia
  • cestovné náklady mimo BB si účtujem 0,50€/km
250€
Objednať

basic.

  • 10 retušovaných fotografií v JPG v najvyššej kvalite
  • výber fotografií z galérie v pohodlí domova do týždňa
  • cca 2 hodiny fotografovania vo fotostudiu
  • obsahuje samotné fotografovanie bábätka aj spoločné s rodičmi
  • fotografie budete mať k dispozícii na stiahnutie aj v tlači 13x18cm
  • NOVINKA: možnosť odkúpenia celej galérie v základnej úprave v cene 200€ k cene balíčka
250€
Objednať

premium.

  • cca 2 hodiny fotografovania (ak sú súrodenci aj fotografovanie s nimi)
  • 20 retušovaných fotografií v JPG v najvyššej kvalite
  • 5 kartičiek o narodení pre rodinu a známych s menom a údajmi o narodení
  • BONUS zabalené v krásnom pamiatkovom drevenom boxe
  • fotografie budete mať aj na spomienkovom USB aj v tlači 13x18cm
  • NOVINKA: možnosť odkúpenia celej galérie v základnej úprave v cene 150€ k cene balíčka
350€
Objednať

Galéria